Ανείπωτη τραγωδία για το μωράκι που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο. «Έσβησε» ξαφνικά μέσα σε λίγες ώρες.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς ενός βρέφους μόλις 11 ημέρων, στο Βόλο, καθώς δεν πρόλαβαν να χαρούν την γέννηση του παιδιού τους και αναγκάζονται να το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, η τραγωδία ξεκίνησε χθες το πρωί όταν το 11 ημερών παιδί τους έκλαιγε ασταμάτητα από το προηγούμενο βράδυ και για τον λόγο αυτό επισκέφτηκαν τον παιδίατρο που το παρακολουθούσε.

Ο παιδίατρος έκρινε ότι είναι αναγκαία η μεταφορά του βρέφους στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως το βρέφος ήταν ωχρό, με ψυχρά άκρα σε άσχημη κλινική εικόνα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του “Αχιλλοπουλείου”, όπου διασωληνώθηκε, αλλά στις 10.30 της ίδιας ημέρας (χθες) άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βρέφος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024 σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, το βρέφος δεν νόσησε από COVID, δεν είχε βήχα δύσπνοια ή φαρυγγαλγία και γενικότερα άλλα συμπτώματα.

Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook