Οδύνη και σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο που δολοφονήθηκε.

Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι από τις 4 Ιανουαρίου και το πτώμα του βρέθηκε σε βάλτο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι δύο αδελφές του αδικοχαμένου Μπάμπη Κούτσικου που δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τον άνθρωπο τους.


Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr η μητέρα του 31χρονου έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του Μπάμπη Κούστικου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο. Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη του φερέτρου στο χώρο της εκκλησίας με το πλήθος να χειροκροτεί και τη μητέρα να σπαράζει «αχ παιδάκι μου».


Ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2024 και το πτώμα του εντοπίστηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, ύστερα από 18 ημέρες. Ο Μπάμπης Κούτσικος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα και ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.


Για τη δολοφονία του βασικός κατηγορούμενος είναι ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook