Τραγωδία με τροχαίο στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη με τραγικό απολογισμό μία 59χρονη γυναίκα νεκρή και ένα σοβαρά τραυματισμένο αγοράκι 2 χρόνων που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το creta24.gr την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης άφησε η 59χρονη γυναίκα που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή επί του ΒΟΑΚ, λίγο πριν τη Λυγαριά, την ώρα που στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς.

Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί μέσα στο λευκό ΙΧ που οδηγούσε και το οποίο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό – βανάκι, όταν το δεύτερο όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μετά τον απεγκλωβισμό της είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένη.

Δυστυχώς η 59χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


Την ίδια ώρα εντείνεται  η αγωνία για το 2χρονο αγοράκι , εγγόνι της 59χρονης, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Ελαφρά τραυματίστηκε η 31χρονη μητέρα του παιδιού, που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο, και ο 38χρονος Σύρος οδηγός του βαν, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook