Ήταν το 2010, τότε που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έκανε τα πρώτα βήματα ως ηθοποιός. Υποδυόταν τον ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, που προειδοποιούσε τη σύζυγο του πρωταγωνιστή, ο οποίος ήταν εθισμένος στο τζόγο

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που τώρα ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με την οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος» είχε κάνει μια εμφάνιση σε μικρό ρόλο στη σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων.

Σε μια περίεργη σύμπτωση, το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, μιλά για τον εθισμό στον τζόγο.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο. «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέβρις και το πούλησε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.Όλα αυτά στο πλαίσιο του ρόλου που υποδυόταν.

Δείτε το επεισόδιο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook