Ο 78χρονος με τη χρήση σωματικής βίας βίαζε την ανήλικη εγγονή του η οποία δεν άντεξε και αποκάλυψε στην μητέρα της τα όσα είχε ζήσει στα χέρια του παππού της.

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη και δράστη τον παππού της ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο την βίαζε μέσα στο σπίτι του στο Κερατσίνι, από το 2017 από τότε που το κοριτσάκι ήταν 9 ετών, βιώνοντας μια κόλαση στα χέρια του σάτυρου.

Πιο συγκεκριμένα ο 78χρονος, τουλάχιστον από τις αρχές του 2017 έως και τα τέλη του 2019, με τη χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του παιδιού, εξανάγκαζε την 9χρονη τότε εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του λάμβαναν χώρα στο σπίτι του 78χρονου κατά το διάστημα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας με τη γιαγιά της μικρής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ακινητοποιούσε το παιδί παρά την αντίσταση που προέβαλε και να προέβαινε σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την πρώτη φορά που ο 78χρονος κακοποίησε την εγγονή του άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα ρωτώντας την συνεχώς αν της αρέσει.

Το κοριτσάκι μη αντέχοντας άλλο , αποκάλυψε στην μητέρα της όλα όσα είχαν συμβεί και μετά από μήνυση ο παππούς της συνελήφθη , αντιμετωπίζοντας τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 14 ετών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη με ένταλμα 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook