Όλα όσα είπαν δύο από τα θύματα του 35χρονου youtuber που κακοποιούσε on camera άτομα ΑμεΑ για να βλέπουν διεστραμμένοι συνδρομητές που πλήρωναν αδρά…

Σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με την εκμετάλλευση την οποία βίωναν,ανέφεραν μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», δύο από τα θύματα του youtuber ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με αναπηρία και το μετέδιδε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από περιοχή της Αττικής.

«Μας είχε εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online, έκαναν… «δωρεές με παραγγελία» (π.χ. «καταβάλλω 10 ευρώ και ζητώ να τον δω να χαστουκίζεται, να τραγουδά, να χορεύει» κ.ο.κ.) και πρέπει να διωχθούν και αυτοί. Το χειρότερο είναι ότι πότιζε αλκοόλ κορίτσια 15 έως 17 ετών και μετά τις πήγαινε σηκωτές σε αλλο δωμάτιο», σημείωσε ο ένας από τους δύο άνδρες, Red Dragon..

Όπως είπε οι διάφοροιμ συνδρομητές που ήταν πολλοί προσέφεραν ακόμα και 200 ευρώ για να δούν ένα χαστούκι ή μια γροθιά ….

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα», μοιράστηκε με την εκπομπή ο άλλος νεαρός που δήλωσε θύμα του youtuber.

Να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος συνελήφθη χτες και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 35χρονος έχει χιλιάδες followers που τους αποκαλεί «Army», δηλαδή «στρατό», ενώ στο παρελθόν μία μητέρα είχε κάνει αναφορά για ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η διαδικασία που ακολουθούσε κατά τις μεταδόσεις ήταν η εξής: Οι θεατές έθεταν διάφορες «παραγγελίες» πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο και ο 35χρονος ανάγκαζε άτομα που αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα να πραγματοποιήσουν τις απαιτήσεις αυτές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook