«LifePartners» – Μια πρωτοβουλία της Choose για τη στήριξη της οικογένειας

Στην οικονομική ενίσχυση όλων των εργαζομένων της που θέλουν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν την οικογένειά τους προχωρά η Choose, καθιερώνοντας μια σειρά παροχών, μεταξύ των οποίων η κρυοσυντήρηση ωαρίων και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Καλύπτει την κρυοσυντήρηση ωαρίων και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για τους εργαζομένους της
Στην οικονομική ενίσχυση όλων των εργαζομένων της που θέλουν να αποκτήσουν ή να διευρύνουν την οικογένειά τους προχωρά η Choose, καθιερώνοντας μια σειρά παροχών, μεταξύ των οποίων η κρυοσυντήρηση ωαρίων και η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Αναλογιζόμενη τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα της τεκνοποίησης σε μεγαλύτερες ηλικίες, η Choose στηρίζει έμπρακτα όλους τους εργαζομένους της στον οικογενειακό τους προγραμματισμό, με οικονομικές ενισχύσεις που περιλαμβάνουν:
- 2.000€ για τη γέννηση του πρώτου τέκνου, 4.000€ του δεύτερου και 10.000€ του τρίτου, για κάθε εργαζόμενο
- 6.000€ εφάπαξ για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική με γεννητικό έλεγχο) για εργαζόμενες και τις συζύγους εργαζομένων
- 2.500€ για την κρυοσυντήρηση ωαρίων για τις εργαζόμενες
- 200€ μηνιαίως επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού για κάθε τέκνο μέχρι και την ηλικία των 4 ετών (οπότε και ξεκινά η υποχρεωτική πρωτοβάθμια εκπαίδευση)
Ανακοινώνοντας τις νέες παροχές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Choose, κ. Γιάννης Δέτσης, δήλωσε σχετικά:
«Τη χρονιά που μας πέρασε είχαμε τις λιγότερες γεννήσεις στην Ελλάδα από το 1932. Ο δείκτης γονιμότητας στη χώρα μας έχει πέσει κάτω από το 1,4, δηλαδή σε κάθε μια γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας αντιστοιχούν λιγότερα από 1,4 παιδιά, όταν για να παραμείνει σταθερός ο πληθυσμός, ο εν λόγω δείκτης πρέπει να φτάσει στο 2,2. Με αυτούς τους ρυθμούς, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα συρρικνωθεί κατά 1,5 εκατομμύρια σε μόλις τριάντα χρόνια, με δραματικές επιπτώσεις για την κοινωνία και την οικονομία μας.
Στην Choose, αναλαμβάνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί, ενθαρρύνοντας και κυρίως στηρίζοντας έμπρακτα τους 100 και πλέον συναδέλφους μας – το 70% γυναίκες – να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά μας ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης εθνικής και κοινωνικής πρόκλησης».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook