«Μια «πολυδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο ΟΥΚάδων.

Με απόφαση του εισαγγελέα του Ναυτοδικείου αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι δυο ΟΥΚάδες είχαν συλληφθεί την Παρασκευή (09.02/2024) για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Πέραμα και Πειραιά για το οργανωμένο έγκλημα και τη δράση της Greek Mafia.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων ΟΥΚάδων Βαγγέλης Καντιάνης ανέφερε: «Μια «πολυδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν.

Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν  κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος  και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook