Αγρότες πέταξαν άχυρα έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Βίντεο
Άχυρα και ...κοπριά πέταξαν το μεσημέρι της Κυριακής, κάτω και από συνεχόμενη βροχόπτωση, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, οι αγρότες ζητώντας να γίνουν δκετά τα αιτήματα τους από την κυβέρνηση.
Σκληραίνουν τη στάση του οι αγρότες στην Κοζάνη, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα προχώρησαν σε κατάληψη έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Οι αγρότες, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, αγνοώντας τη βροχόπτωση που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, πέταξαν άχυρα έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προκειμένου η κυβέρνηση να κάνει δεκτά τα αιτήματά τους.
Μάλιστα, οι αγρότες της περιοχής στήνουν μπλόκο με 40 περίπου τρακτέρ στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμαρχος Ηρακλείου: «Πότε θα ξεριζώσουμε τη βία που φωλιάζει σε τόσες ψυχές στις τοπικές κοινωνίες μας;»
- Γιάννης Λάλας: Στο μπαλκόνι του σαλέ «γάζωσαν» με καλάσνικοφ και 10 σφαίρες τον 42χρονο – Το καρτέρι θανάτου
- Τζένη Μπαλατσινού: Το τρυφερό μήνυμα του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλια της
- Αντετοκούνμπο: «Είδα κάποιον που πήγε ν’ αρπάξει την τσάντα μιας κυρίας, τον άρπαξα και μου έριξε αγκωνιά», είπε για το μαυρισμένο μάτι του – Βίντεο
- Ηράκλειο: Μία σύλληψη και μία προσαγωγή για το μακελειό στα Βορίζια – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ενόπλων – Βρέθηκαν όπλα σε σπίτια
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη που μπορώ να θυμηθώ – Οι αυξήσεις στους ένστολους
- Χήρα Καραϊβάζ για Γιάννη Λάλα: «Αν είναι αυτός που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός»
- Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Κάιρο: Kοινή εμφάνιση στα λαμπερά εγκαίνια του Grand Egyptian Museum
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook