Ο ένοπλος δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε, αφού πρώτα άνοιξε πυρ στα γραφεία της ναυτιλιακής στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ, στην Γλυφάδα, σκοτώνοντας τρείς ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης βρέθηκε στο υπόγειο του κτηρίου της ναυτιλιακής εταιρίας στην Γλυφάδα έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ο νεκρός δράστης ήταν ένας πρώην εργαζόμενος, Αιγύπτιος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Ο 70χρονος Αιγύπτιος πριν αυτοκτονήσει πυροβόλησε και σκότωσε τρείς ανθρώπους, δύο άνδρες και μιά γυναίκα που βρίσκονταν στην ναυτιλιακή εταιρία.
Οι τρείς νεκροί εντοπίστηκαν από τους άνδρες των ΕΚΑΜ στον ημιώροφο του κτιρίου, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης ένοπλος γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πιθανόν θα χρειαστούν ψυχολογική στήριξη.

Πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο ότι ο ένοπλος μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι “ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε”. Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα.

Πως ξεκίνησε η τραγωδία
Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις 10.20 το πρωί ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ. Ο δράστης εισήλθε στο κτήριο από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης, ανέβηκε στα γραφεία κρατώντας μια καραμπίνα και ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.
Τρεις άνθρωποι χτυπήθηκαν, ενώυπάλληλοι αλλόφρονες εγκατέλειψαν τα γραφεία, αναζητώντας βοήθεια.
Δράστης είναι ένας Αιγύπτιος, 70 ετών, πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία, ο οποίος αφού άνοιξε πυρ κατά όσων βρίσκονταν στα γραφεία, ταμπουρώθηκε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου. Ο δράστης λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο καθώς αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook