Να μη συσχετίζεται το τριπλό φονικό στη Γλυφάδα με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση ζητά ο Σπύρος Καρνέσης με γραπτή του δήλωση.

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας» δηλώνει ο Σπύρος Καρνέσης για τριπλό φονικό με θύματα την αδελφή του Μαρία, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασσάκη και τον συνεργάτη του Ηλία Κουκουλάρη, στα γραφεία της ναυτιλιακής τους εταιρίας στην Γλυφάδα.

«Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας» τονίζει με δήλωσή του ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέσης ζητώντας παράλληλα «να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Καρνέσης είναι ο εκ των ιδιοκτητών της European Navigation Inc στα γραφεία της οποίας εισέβαλε το πρωί 76χρονος ένοπλος και άνοιξε πυρ εναντίον της αδελφής του του γαμπρού του και του συνεργάτη του – πρώην καπετάνιου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κίνητρο της τριπλής δολοφονίας αποτέλεσε η απόλυση του επί 36 χρόνια εργαζόμενου στη ναυτιλιακή εταιρία και το γεγονός ότι σήμερα του ζητήθηκε να αφήσει το σπίτι το οποίο του είχε παραχωρηθεί για να ζει.

Ο 76χρονος μετά τις τρεις δολοφονίες φέρεται να κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρίας και να αυτοκτόνησε με καραμπίνα που εντοπίστηκε δίπλα του από τις αρχές.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπ. Καρνέση:
«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
Σπύρος Καρνέσης»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook