Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στην ναυτιλιακή εταιρία της οικογένειας Καρνέση, καθώς η αστυνομία ψάχνει το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 76χρονου δράστη.

Πέρα από το σοκ που βιώνει η οικογένεια Καρνέση, τα ερωτηματικά που δημιουργούνται για τους λόγους που οδήγησαν στη τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα είναι πολλά, κάτι που αποκαλύπτει και η τελευταία ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρίας όπου σημειώνεται ότι : “To πώς και γιατί αποφάσισε ο δολοφόνος να προβεί στην εγκληματική αυτή πράξη δεν μας είναι γνωστά και διερευνώνται»

Πρώτα σκότωσε τη Μαρία Καρνέση στον πρώτο όροφο της εταιρείας, μετά τον Αντώνη Βλασσάκη στον ημιώροφο και στο τέλος τον καπετάνιο επίσης στον ημιώροφο, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες και μαρτυρίες βασικός στόχος του 76χρονου Αιγύπτιου ήταν η Μαρία Καρνέση, καθώς κατευθύνθηκε πρώτα στο δικό της γραφείο.

Αφού είχε σκοτώσει τους τρείς ανθρώπους έφυγε για το υπόγειο χωρίς να ψάξει την αδελφή του θύματος την Δέσποινα Καρνέση, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει.

Στην ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρίας στα γραφεία της οποίας εκτυλίχτηκε η τραγωδία, αποκαλύπτεται επίσης ότι ο 76χρονος Αιγύπτιος «όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA από την έρευνα προκύπτει ότι ο δράστης είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Ελβετία με το συνολικό ποσό που είχε διακινηθεί να φθάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Πιο συγκεκριμένα σε ελληνική τράπεζα είχε καταθέσεις 500.000 ευρώ ενώ σε ελβετική τράπεζα είχε διακινήσει 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS ο δράστης και αυτόχειρας δεν ήταν ένας απλός επιστάτης αλλά ήταν και στο διοικητικό συμβούλιο δύο εταιριών της Μαρίας Καρνέση και της αδελφής της στις οποίες ανήκαν δύο από τα πλοία τους.

Το όνομα του Αιγύπτιου ως μετόχου των δύο εταιριών αποκαλύφθηκε μέσα από τις αγωγές της Μαρίας και της Δέσποινας Καρνέζη κατά του αδελφού τους Σπύρου από τον οποίο διεκδικούσαν 325 εκατομμύρια δολάρια.
Φώς στο θρίλερ της τριπλής δολοφονίας δεν αποκλείεται να ρίξει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στις επικοινωνίες του δράστη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook