«Πέστε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό που μας χαρίζει υγεία και πληθώρα χρημάτων που δεν ξέρουμε που να ξοδέψουμε», έγραφε ο Σπύρος Καρνέσης, ενώ αποκαλύπτεται ότι χρωστάνε ΕΝΦΙΑ 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τους Πεταλιούς

Την ώρα που το Πανελλήνιο συγκλονίζει η τριπλή δολοφονία στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα ένα σημείωμα πριν από 30 χρόνια όταν τίποτα δεν προοιώνιζε την σημερινή τραγωδία μοιάζει προφητικό.

Το MEGA και το LIVE NEWS φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Σπύρου Καρνέση αλλά και την συμφωνία που έκανε με τις αδελφές του Το εν λόγω έγγραφο είχε γραφεί πριν 30 χρόνια, το 1994, όταν η οικογένεια ήταν ακόμη αγαπημένη.


Ανάμεσα σε αυτά που συμφωνήθηκαν εκείνη την ημέρα στο οικογενειακό συμβούλιο ήταν :

Αναλογισθείτε σε τι μέρος καθόμαστε και κάνουμε αυτό το συμβούλιο αναλογισθείτε τους μισθούς που παίρνουμε τα μεγέθη διανομής κερδών τα σπίτια που ζούμε τα εξοχικά μας τα κότερα τον τρόπον ζωής μας και επίσης αναλογισθείτε πως είμαστε πριν 20 χρόνια και τότε πέστε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό που:

α) μας χαρίζει ακόμα το μεγαλύτερο αγαθό την υγεία (πρέπει να την κρατήσουμε όσο μπορούμε).

β) μας χαρίζει πληθώρα χρημάτων που πράγματι δεν ξέρουμε που να τα ξοδέψουμε.

γ) Όλοι μας να αναλογισθούμε ότι το επόμενο στάδιο μετά από εδώ θέλει μεγάλη προσοχή σύνεση και αυτοκριτική διότι είναι ακριβώς το στάδιο που επειδή τα έχουμε όλα και τόσο πλούσια ούτε ο Θεός ούτε η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπει να έχουμε παράπονο διότι εάν μετά από όλα αυτά έχουμε παράπονο είναι τόσο άδικο που μπορεί να μας οδηγήσει σε ζημιά της εταιρείας και χειρότερα της υγείας.

Απλήρωτος ο ΕΝΦΙΑ Για τους Πεταλιούς
Σε μία ακόμη αποκάλυψη προχώρησε το LIVE NEWS για Πεταλιούς, το νησάκι στην άκρη του Ευβοϊκού Κόλπου, όπου βρισκόταν η βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση στην οποία δούλευε ο 76χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο δράστης.

Σύμφωνα με το Mega, η οικογένεια Καρνέση δεν έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο σπίτι. Συνολικά, ο απλήρωτος ΕΝΦΙΑ για το σπίτι στους Πεταλιούς υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς τον ΕΝΦΙΑ του 2023 και του 2024.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook