Δύο τηλεφωνήματα προηγήθηκαν ανάμεσα στο δράστη της γυναικοκτονίας και το ΕΚΑΒ πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα σε όλη του τη διάσταση. Αρχικά, ο δράστης επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και είπε ότι έδερνε την κοπέλα

Οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει για να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο νεαρός από την Αλβανία φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ : «ελάτε από εδώ να τα πούμε. Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι είναι νεκρή».

Ο 39χρονος δράστης

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε η ασφάλεια, βάζοντας τον σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ και τον μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο.

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τη σύντροφό του ο 39χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η νέα γυναικοκτονία.

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. ο 39χρονος το πρωί, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνιΦορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα. 

Με πληροφορίες από το creta24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook