Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των δύο ανηλίκων που δημιούργησαν ψεύτικες φωτογραφίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Θύμα των συμμαθητών της έπεσε ένα ανήλικο κορίτσι της Γ’ γυμνασίου από τη Χαλκίδα, η οποία κατήγγειλε δύο συμμαθητές της, καθώς είχαν δημιουργήσει ψεύτικες φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου και τις διακινούσαν σε ομαδικές συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα Δύο15χρονοι μαθητές διακίνησαν στο διαδίκτυο μονταρισμένη φωτογραφία με συμμαθήτριά τους σε σεξουαλική πράξη.

Η 15χρονη μαθήτρια ενημερώθηκε από συμμαθητή της ότι μία άσεμνη φωτογραφία της διακινούνταν μέσω διαδικτύου σε μία κλειστή ομάδα των social media.

Συμμαθητές της ανήλικης είχαν κάνει μοντάζ με τη μέθοδο της τεχνητής νοημοσύνης (AL) στην συγκεκριμένη φωτογραφία. Έτσι το κορίτσι απευθύνθηκε με τους γονείς της στην αστυνομία και εις βάρος των δύο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογαρφία ανηλίκων, συκοφαντική δυσφήμιση, παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων των δύο ανηλίκων που δημιούργησαν την ψεύτικη φωτογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook