Μετά από έρευνες της Ειδικής Μονάδας δεν βρέθηκε βόμβα στη Βουλή η γύρω από το κτίριο.

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στη Βουλή από την Ειδική Μονάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών και με τη βοήθεια ειδικών σκύλων και καθώς δεν εντοπίστηκε βόμβα ή άλλος ύποπτος μηχανισμός έληξε ο συναγερμός . Παράλληλα άνοιξαν και οι γύρω δρόμοι που είχαν κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Γυναίκα λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα κάλεσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κι είπε ότι θα εκραγεί βόμβα στη Βουλή σε 45 λεπτά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (17.2.2024), καθώς άγνωστος τηλεφώνησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 18:30 άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου της Βουλής και αναμένεται να εκραγεί σε 45 λεπτά. Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες για το πού ακριβώς έχει τοποθετηθεί η βόμβα

Στο σημείο είχε σπεύσει το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Γίνεται έλεγχος και με τη βοήθεια ειδικών σκύλων ενώ ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κάτι.

Λόγω του συμβάντος, είχε  αποκλειστεί η περιοχή κα είχε  κλείσει νωρίτερα  η Βασιλίσσης Σοφίας και η Λεωφόρος Αμαλίας γύρω από το κτίριο της Βουλής.

Το μετρό για λόγους ασφαλείας δεν σταματούσε κατά τη διάρκεια των ερευνών vouli -erevnes -vomva στο σταθμό του Συντάγματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook