Ο 46χρονος δράστης που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δολοφόνησε τον πατέρα του πριν από δύο μέρες αλλά ειδοποίησε το πρωί την Αστυνομία

Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα καθώς ένας 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

0 46χρονος δράστης ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία λέγοντας «ελάτε σκότωσε τον πατέρα μου». Παράλληλα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς είχε αυτοτραυματιστεί και ίδιος στον αυχένα, σύμφωνα με το trikalaola.gr

Το άγριο έγκλημα έγινε μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν πατέρας και γιός στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.


Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται φρουρούμενος, με τραύμα στον αυχένα ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που σόκαρε τα Τρίκαλα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή. .
Πηγή φωτό: trikalavoice.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook