«Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω, αν ήμουν στη Γερμανία θα μου έδιναν επιδόματα και θα καθόμουν», ανέφερε

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του 47χρονου παλαιοχριστιανού πατέρα που ζο΄συε στο λαγούμι –σπηλιά στην ορεινή Κορινθία με τη γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά του που παρμένουν άφαντα και αναζητούνται από τις εισαγγελικές αρχές.
Ο 47χρονος που απολογήθηκε σήμερα για απείθεια καθώς και για παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των ανήλικων παιδιών του, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του και μίλησε στο MEGA και στο LiveNews.

«Είχαμε ένα σκυλάκι και ήρθε η αστυνομία και το πήρε. Δεν ήταν νηστικό το σκυλί. Υπήρχε και δεύτερο σκυλί αλλά πήραν μόνο το ένα. Αισθάνομαι αδέλφια μου τους αδικημένους. Ήταν στο κρατητήριο ένας από την Αλβανία που είναι στην Ελλάδα 30 χρόνια, και τώρα θυμήθηκαν πως δεν έχει χαρτιά; Δεν είμαστε ένοχοι μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά μας. Εγώ στο κελί ήμουν με έναν βιαστή. Ένας άνθρωπος που ήταν μεθυσμένος θα μπει στο ίδιο κελί με έναν βιαστή;».
Σε σχέση με το δείγμα DNA είπε:
«Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μουμ για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών».

Αναφερόμενος στην εξαφάνιση της γυναίκας και των παιδιών του είπε:
«Εγώ δεν είχα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου. Θα πάω πρώτα να δω το παιδί μου στο ‘’Παίδων’’ να δω ότι είναι καλά. Μας διαλύουν την οικογένεια και μας παίρνουν τα παιδιά. Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, εγώ ζω στην Ευρώπη. Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να μείνω εκεί που ήμουν. Έχει γίνει κέντρο διερχομένων».

Σχετικά με την εργασία του είπε:
«Εγώ κάνω τηλεργασία. Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω όταν εγώ τους φτιάχνω αυτά που αναβαίνουν στο υπουργείο. Κάνω μία δουλειά που διαρκεί καιρό. Έχω τη βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου. Αν ζουσα στη Γερμανία με όσα αντιμετωπίζω θα καθόμουν και θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Με 1.000 ευρώ καλούμε να ταΐσω 8 στόματα. Αυτό δεν είναι ακριβώς επιλογή».

Αναφερόμενος στη «Χρυσή Αυγή» είπε:
«Δεν ισχύει αυτό για τον Παναγιώταρο. Πριν από 15 χρόνια δεν ήταν καν κόμμα η Χρυσή Αυγή. Πριν από 15 χρόνια ήπια μία μπύρα με τον Παναγιώταρο αλλά δεν συζητάμε για το ότι με μεγάλωσε κουμουνιστής πριν από αυτό; Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook