Ο 27χρονος πήγε τη νεαρή σύντροφό του στο σπίτι του, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει χάπια για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, έλαβε χώρα προχθές, Τρίτη, στο νησί και αποκαλύπτει σήμερα η ΕΡΤ Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής κάτοικος του νησιού, την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του με καταγωγή από την Ζάκυνθο, στο σπίτι του, όπου εκεί την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook