Νέες μαρτυρίες για το ποιος έδωσε το χάπι για να αποβάλλει η 19χρονη έγκυος βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Η 19χρονη έγκυος από την Ζάκυνθο έχει καταγγείλει πως ο 27χρονος σύντροφός της με τη βία της έδωσε να πιεί χάπια για να αποβάλλει και στη συνέχεια την πήγε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

«Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω. Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου», καταγγέλλει, η 19χρονη.

Και ενώ ο 27χρονος σύντροφος της νεαρής είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για την κακοποίηση και την αποβολή της 19χρονης, κοινοί φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο 27χρονος ήθελε όσο τίποτα αυτό το μωρό.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», λένε στο MEGA και στην εκπομπή LiveNews.

. Νωρίς το πρωί η γιαγιά του 19χρονου κοριτσιού κλήθηκε από τον ανακριτή και στρέφεται κατά του 27χρονου.
«Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε αυτό. Ότι μόνη της πήρε τα χάπια, της τα έδωσα εγώ, διάφορα ψέματα. Μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», λέει η γιαγιά της 19χρονης.

Σύμφωνα με τις νέες μαρτυρίες, όλα άλλαξαν από την πλευρά της οικογένειας της 19χρονης όταν τους ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη.

«Ένιωθε ζαλάδες και τέτοια, είχανε πάει για εξετάσεις, μάθανε ότι είναι έγκυος η κοπέλα, πήγανε και τους το είπανε στο σπίτι και από εκείνη την ημέρα αλλάξανε τελείως τα δεδομένα. Τα παιδιά ήταν μία χαρά. Δεν ήθελε η γιαγιά να μείνουνε μαζί. Μέχρι που μάθανε ότι είναι έγκυος μαζί μένανε, αλλά μετά δεν ήθελε η γιαγιά», λέει φίλος του ζευγαριού.

Οι φίλοι που ήταν κοντά στο ζευγάρι λένε πως όχι μόνο ήταν καλά μεταξύ τους, αλλά θέλανε και οι δύο να γίνουν γονείς.

«Ήρθανε μαζί, φέρανε γλυκά. Το γιορτάσανε με λίγα λόγια. Είχε πάει και σε κάτι φίλους στη δουλειά που δουλεύανε, τους είχε κεράσει κιόλας γλυκά, τους είχε πει τα νέα».

Λένε μάλιστα, πως η οικογένεια της 19χρονης ήταν εκείνη που δεν ήθελε αυτήν την εγκυμοσύνη.

«Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός».

Ενώ η γιαγιά της 19χρονης αναφέρει:

«Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο, όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου».

«Η πραγματικότητα είναι ότι δεν διέπραξε αυτός εκείνες τις πράξεις. Είναι κάτι το οποίο θα βγει, θα με θυμηθείτε», τονίζει ο δικηγόρος του 27χρονου, Παναγιώτης Κεφαλληνός.

«Η γιαγιά είχε ζητήσει να ρίξουν το παιδί»
Οι άνθρωποι, που γνωρίζουν τον 27χρονο, στρέφονται κατά της γιαγιάς της νεαρής κοπέλας.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό, που ισχυρίζονται πως έγινε δύο εβδομάδες πριν από την αποβολή, με την ίδια να ζητάει από γιατρό να γίνει έκτρωση, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει ο άνθρωπος που σκόπευε να παντρέψει το ζευγάρι και να βαφτίσει το μωρό.

«Πριν το χάσουνε το παιδί τώρα. Πριν κανά δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν. Όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο και είχε πει να το ρίξουμε το παιδί», αναφέρει φίλος του ζευγαριού.

Ένας άλλος σημειώνει: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το παιδί έχει κάνει αυτό το πράγμα. Τον είχα δει πριν από τρεις μέρες και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μπαμπάς».

Η 19χρονη ισχυρίζεται πως υπεύθυνος για τη βίαιη αποβολή του παιδιού της είναι αποκλειστικά ο σύντροφός της.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘’Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: ‘’Πιες τα’’».

«Το παιδί κινδυνεύει να μπει φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Η γιαγιά και η μάνα της δεν θέλουν αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή. Το είπε ομόφωνα ότι δεν θέλω η εγγονή μου να γεννήσει ένα Αλβανάκι», αποκαλύπτει φίλος του 27χρονου.

Ο 27χρονος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη και απέβαλε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ήθελαν πολύ το παιδί – Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο»
Ο Αποστόλης Πρίφτης, φίλος του 27χρονου, μιλώντας στο Live News τονίζει ότι ο κατηγορούμενος «δεν μπορούσε να πειράξει ούτε τρίχα της 19χρονης. Την πρόσεχε, μας ρωτούσε συμβουλές για το παιδί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι ήθελε πολύ το παιδί και μάλιστα ο 27χρονος έκανε σχέδια για το μέλλον. «Ήθελε να βαφτιστεί Χριστιανός και να κάνουν θρησκευτικό γάμο».

Ωστόσο, η γιαγιά της 19χρονης αντιδρούσε με τη σχέση τους. «Δεν ήθελε να μείνουν μαζί. Η ίδια η 19χρονη μας είχε πει ότι η γιαγιά της δεν τον θέλει».

Όπως περιγράφει ο ίδιος, λίγες ώρες μετά το βίαιο περιστατικό είχε επικοινωνία με τον φίλο του, ο οποίος του είπε κλαίγοντας ότι «πήρε χάπι και έριξε το παιδί. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο».
«Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο συμβαίνει και η αστυνομία πρέπει να το ψάξει καλά», τονίζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook