Στο βίντεο φαίνεται πως οι δύο νεαροί, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή, πέρασαν με πράσινο. Σήμερα οι κηδείες τους

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην Πάτρα, το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2024), με αποτέλεσμα δύο νεαροί, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, να χάσουν τη ζωή τους.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην συμβολή με την Αρέθα. Οι δύο νέοι που σκοτώθηκαν ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Ionian από τη μοιραία σύγκρουση στην Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Αρέθα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο νέων παιδιών, δείχνει ξεκάθαρα πως έχουν περάσει απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό φαίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να τρέχει σε ευθεία γραμμή, με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Πάτρα και να καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο που έχει στρίψει και έχει φύγει από το φανάρι παρανόμως. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών από την Πάτρα
Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» σήμερα Σάββατο (24/2) στους δύο νέους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24news, η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, ενώ η κηδεία του 21χρονου Γιώργου θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook