Κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ στη Βουλή , οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και χημικά. Βγήκε και η αύρα κάνοντας ρίψεις νερού

Επεισόδια στο Σύνταγμα με μολότοφ στην πορεία της ΑΔΕΔΥ για την τραγωδία στα Τέμπη. Παράλληλα ένταση επικρατεί και στην Ομόνοια όπου ομάδα διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Hellenic Train. Στο σημείο έχει βγει η αύρα και ρίχνει νερό στους διαδηλωτές.


Κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ προς το προαύλιο της Βουλής.


Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.


Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από τη Βουλή.

Με κεντρικό σύνθημα «οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους, πραγματικές αυξήσεις μισθών και όχι αυξήσεις κοροϊδιας» η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «ζωή με δικαιώματα, δουλειά με πραγματικές αυξήσεις κι όχι αυξήσεις – κοροϊδία του 1,5 ευρώ τη μέρα, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας».
Συνολικά σύμφωνα με την αστυνομία στη πορεία πήραν μέρος πάνω από 20.000 άτομα, ενώ στη Βουκουρεστίου έγιναν 4 προσαγωγές καθώς βρέθηκαν μέσα σε σακίδια μολότοφ.

Στα γραφεία της Hellenic Train, έληξε η συγκέντρωση με την κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί
Μόνο στο Σύνταγμα παραμένουν συγκεντρωμένοι όπου και σημειώνονται επεισόδια με μολότοφ και χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.


Επεισόδια και στην Πανεπιστημίου, όταν ομάδα πέταξε μολότοφ στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Πανεπιστημίου.


Επεισόδιά σημειώνονται και στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, όπου άτομα που συμμετείχαν στις πορείες, τη στιγμή που έφθασαν έξω από τον ΟΣΕ πέταξαν πέτρες και μολότοφ με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χρήση χημικών.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τα άτομα τα οποία χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα κατευθύνθηκε προς την Εγνατία όπου στο ύψος της Αριστοτέλους συνεχίζονται τα επεισόδια με πέτρες και χρήση χημικών και η άλλη κατευθύνθηκε προς τα πανεπιστήμια. Προσαγωγές σημειώθηκαν στην Καμάρα.

Επεισόδια καταγράφονται και έξω από το κτήριο του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και στο ΑΠΘ, καθώς ομάδα ατόμων μπήκε μέσα στο πανεπιστήμιο και κάνει επιθέσεις στα ΜΑΤ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook