Συναγερμός στα Εξάρχεια από μπαράζ εμπρησμών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Συναγερμός στα Εξάρχεια από μπαράζ εμπρησμών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Κινητοποίηση το πρωί της Πέμπτης σε Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς τυλίχτηκαν στις φλόγες αυτοκίνητα και κάδοι με απορρίμματα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, από την Πυροσβεστική κάνουν λόγο για εμπρηστικές ενέργειες με γκαζάκια, καθώς βρέθηκαν υπολείμματα. Ειδικές αστυνομικές δυνάμεις πάντως και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ( έφτασαν στα σημεία των Εξαρχείων, όπου μπήκαν οι φωτιές, εξετάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών.

Συγκεκριμένα, στις 08.15 σημειώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στην 3η Σεπτεμβρίου και Τρικόρφου. Στις 08.27 φωτιά σε τρία οχήματα σε Ζαϊμη και Αλεξάνδρας. Στις 08.43 εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Σαριπόλου, στις 09.00 φωτιά σε ΙΧ στη Σολωμού και στις 09.15 φωτιά σε κάδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν πεζό, που κινείτο ύποπτα στην περιοχή, λίγο πριν ξεσπάσουν οι φωτιές, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook