Στο νοσοκομείο Νίμιτς σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 22χρονης στην Ερμού, μέρα μεσημέρι.

Η επίθεση στην ανύποπτη κοπέλα έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος κοντά στο Μοναστηράκι και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ένας 32χρονος Ιρακινός φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι « η κοπέλα είναι πράκτορας των Γερμανών και την μαχαίρωσα για να την αποφύγω επειδή με παρακολουθούσε».

Επίσης ο δράστης φέρεται να επικαλέστηκε ότι αντιμετωπίζει και προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η 22χρονη βρίσκεται στο χειρουργείο, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος, βαριά τραύματα στον πνεύμονα και έχει ένα σπασμένο πλευρό.

Ο πατέρας της, ο οποίος αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της, μίλησε στο newsit.gr: “Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα, ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο πριν τις 13:30 στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος ένας 32χρονος, κατά πληροφορίες Ιρακινής καταγωγής , τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την άτυχη γυναίκα. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, αφού μαχαίρωσε την κοπέλα, έμεινε απαθής στο σημείο και δεν έκανε καμία κίνηση για να διαφύγει. Μάλιστα, όταν έφτασαν, κρατούσε ακόμα το μαχαίρι στο χέρι του.

Ο κόσμος στο σημείο είναι σαστισμένος, ενώ κάποιοι από τους περαστικούς ακούγονται να λένε στους αστυνομικούς «ελάτε, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο», «τη μαχαίρωσε».

Το βίντεο με τον δράστη στην Ερμού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook