Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται μετά το χειρουργείο η 22χρονη χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένη

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα που χτές το μεσημέρι δέχτηκε αιφνίδια επίθεση από έναν 32χρονο Ιρακινό ο οποίος με ένα τεράστιο μαχαίρι –χατζάρα την τραυμάτισε σοβαρά στο θώρακα. Η κοπέλα σώθηκε από θαύμα καθώς η μαχαιριά έφτασε λίγα χιλιοστά πριν την καρδιά της. Όπως φαίνεται το σακίδιο που είχε η κοπέλα στην πλάτη της  την έσωσε από τα χειρότερα.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ αμέσως μετά το σοβαρό τραυματισμό στον Ευαγγελισμό , όπου και χειρουργήθηκε

Συγκεκριμένα, η επέμβαση έγινε στον θώρακα κι ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους, χωρίς να είναι διασωληνωμένη, επικοινωνωνεί με το περιβάλλον με τους γιατρούς της να την παρακολουθούν στενά. Η κατάσταση της είναι σοβαρή αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως χρειάζεται χρόνο για αναρρώσει.

Ερμού: Πώς έγινε η επίθεση στην 22χρονη – Η σύλληψη του δράστη
Μέρα μεσημέρι ο 32χρονος Ιρακινός δράστης μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη την 22χρονη, κοντά στην καρδιά, με την αιμορραγία να είναι ακατάσχετη

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και σύμφωνα με τις Αρχές φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο του πέρασε χειροπέδες. Ο δράστης μιλούσε ακατάληπτα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα… ήταν κατάσκοπος των Γερμανών , τον παρακολουθούσε και ήθελε να την σταματήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook