Στη Νέα Σμύρνη τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευσινιώτη και Σταύρο Γαβριλιάδη, οι οποίοι παντρεύτηκαν χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ μάρτυρες ήταν ο δικηγόρος Αθηνών, Νικόλαος Τροβάς και ο Κωνσταντίνος Γαλάνης, ορθοπεδικός γιατρός.

Μιλώντας αποκλειστικά στο ANTIVIRUS, o Σταύρος Γαβριλιάδης αποκαλύψε ότι μετά την τελετή επικοινώνησε μαζί τους ο Πρωθυπουργός για να τους συγχαρεί και για να τους μεταφέρει τις ευχές του. Μάλιστα, στη συνομιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Σταύρος τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα, αλλά και για το ότι «πέρασε έναν νόμο που έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των παιδιών μας», όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε.

Ρωτώντας, τέλος, τον Σταύρο Γαβριλιάδη για το πώς αισθάνεται μετά την τέλεση του γάμου του, απάντησε: «Δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας, αφού είμαστε οικογένεια αρκετά χρόνια τώρα. Αυτό που, ωστόσο, αλλάζει είναι ότι πλέον και η πολιτεία μάς αναγνωρίζει ως μία οικογένεια και όχι ως δύο ξεχωριστές, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα».

H αγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου με 176 θετικές ψήφους στη Βουλή και ήταν πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα.

«Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριλιάδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής» έγραφε η αγγελία.

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν τρία παιδιά

Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έχουν χτίσει μια ζωή μαζί. Το ζευγάρι αγόρασε μαζί ένα σπίτι και ξεκίνησε μια οικογένεια. Ωστόσο, μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατόν να παντρευτούν ή να αναγνωριστούν και οι δύο ως γονείς των τριών παιδιών τους.

Πηγή: avmag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook