Νέα στοιχεία για την βόμβα που εξερράγη στην τράπεζα στα Πετράλωνα έρχονται στο φώς που δείχνουν πως έδρασαν οι τρομοκράτες.

Τρία νέα βίντεο αποτυπώνουν τη δράση των τρομοκρατών- μελών της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης», που ευθύνονται για πέντε βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα Τράπεζας στα Πετράλωνα.

Το MEGA παρουσίασε τρία βίντεο ντοκουμέντα, τα οποία δείχνουν τους τρομοκράτες να τοποθετούν τη βόμβα σε τράπεζα στα Πετράλωνα πριν 2 μήνες.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2024 σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο δράστης κάνει μία προσπάθεια να παραβιάσει τα ρολά και στη συνέχεια αφήνει τον μηχανισμό χωρίς να τον ενεργοποιήσει και τρέχει.


Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, σχεδόν 5 λεπτά αργότερα, ο τρομοκράτης πλησιάζει ξανά την τράπεζα, πυροδοτεί τον μηχανισμό και τρέχει προκειμένου να βρει τους συνεργούς του.


Στο βίντεο διακρίνονται μάλιστα και δύο πεζοί να περπατούν προς το υποκατάστημα της τράπεζας και ο δράστης τους ζητά να φύγουν καθώς πρόκειται να εκραγεί η βόμβα, όπως και γίνεται λίγα λεπτά αργότερα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.


Στο τρίτο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστη λίγα λεπτά πριν φτάσει στην τράπεζα, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο της γυναίκας, που επίσης συνελήφθη και να ανεβαίνει στη μηχανή του συνεργού του και να κινούνται προς το σημείο της επίθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook