Καιρός – ΕΜΥ: Βροχές καταιγίδες και κεραυνοί από το απόγευμα – Οι 10 περιοχές που θα χτυπήσει η νέα κακοκαιρία

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιεί για το νέο κύμα κακοκαιρίας .
Βροχές , καταιγίδες και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, φέρνει από το απόγευμα και μέχρι αύριο το βράδυ η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ.
Ειδικότερα:
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-03-24) έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-03-2024) λόγω διέλευσης μετωπικής επιφάνειας από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Αναλυτικά ισχυρά φαινόμενα προβλέπονται:
Τη Δευτέρα (04-03-24)
α. Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς τη δυτική Πελοπόννησο.
β. Από το βράδυ στη δυτική και κεντρική και από τη νύχτα και στην ανατολική Μακεδονία.
Την Τρίτη (05-03-2024)
α. Μέχρι το μεσημέρι στη Μακεδονία.
β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Η επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου θα γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook