Την απόλυτη φρίκη ζούσε από 14 ετών ένα κορίτσι στα χέρια του πατριού της , ο οποίος τελικά συνελήφθη μετά από την καταγγελία της στην Αστυνομία

Ο 36χρονος Αλβανός υπήκοος ασελγούσε και βίαζε από το 2013 την 14χρονη κόρη της 50χρονης συντρόφου μέχρι σήμερα που το κορίτσι 25 χρόνων πλέον δεν άντεξε, πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου στην Αίγινα που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

O 36χρονος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 στην ανήλικη κόρη της 50χρονης συντρόφου του, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, η οποία συνελήφθη και αυτή, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον σήμερα , παθούσα σε κοινωνική λειτουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ο 36χρονος, αφού βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο, εκβιάζοντας έτσι για να εξασφαλίσει την σιωπή της
Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Παράλληλα η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 36χρονος έκανε χρήση αλλά και διακίνηση ναρκωτικών. .
Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -1505- γραμμ. κάνναβης,
• Αεροβόλο πιστόλι,
• -4- μαχαίρια,
• Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,
• -3- ζυγαριές ακριβείας,
• τρίφτης και
• -3- κινητά τηλέφωνα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook