Τι είπε στις Αρχές η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού που κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης τους

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τη δράση του 47χρονου γιατρού που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του στη Λάρισα.

Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Live News απεικονίζει ένα από τους τσακωμούς του πρώην ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, όταν ο πατέρας του παιδιού επισκέφτηκε την πρώην σύζυγό του προκειμένου να παραλάβει την κόρη του, εκείνη – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – δεν του έδινε το παιδί και του επιτέθηκε κρατώντας πέτρες στα χέρια της.
Στο συμβάν ήταν παρόντες και ο πατέρας της πρώην συζύγου του, ο οποίος του άσκησε λεκτική βία, αλλά και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά καδρόνι στο χέρι.

«Το παιδί γινόταν μπαλάκι στα αστυνομικά τμήματα», σημείωσε ο δικηγόρος του 47χρονου, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Νέες μαρτυρίες
Μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποκαλύπτει στο MEGA πως είχε δει τον πατέρα του κοριτσιού να εμφανίζει περίεργες συμπεριφορές.

«(Ο δράστης) Έχει έρθει στον παιδότοπο 5-6 φορές τον τελευταίο μήνα. Έφερνε φαγητό σε τάπερ. Έκανε μπάνιο το παιδί στις γυναικείες τουαλέτες με κρύο νερό χωρίς να ενημερώσει κάποιον. Το αντιλαμβανόμασταν εμείς, εφόσον έφευγε από το κατάστημα. Ξέχασε και ένα τηλέφωνο από ντους την τελευταία φορά που ήρθε. Είχε πει το παιδάκι ότι «ο μπαμπάς χτύπησε την μαμά». Από εκεί και πέρα τελευταία ημέρα ήρθε 12 παρά 20 (το βράδυ) σε έναν άδειο παιδότοπο».

«Εμείς εκείνη την ώρα λειτουργούμε μόνο σαν εστίαση και 12 που κλείνει το κατάστημα, σχολώντας ο υπάλληλός μου τον είδε να παρκάρει στις γραμμές του τρένου. Ήμασταν 45- 50 λεπτά εκεί στην περιοχή προσπαθώντας να αντιληφθούμε τι συμβαίνει. Το παιδάκι το είχε στα πόδια του, το τι έκανε στο αμάξι δεν το γνωρίζουμε. Μια παρά δέκα το βράδυ, περάσαμε δίπλα με τον φίλο μου από το καθισματάκι εκεί από τον οδηγό, το είχε το παιδάκι πάνω και το σκούπιζε με ένα μωρομάντηλο στο στόμα. Πήρα τηλέφωνο το Χαμόγελο του παιδιού».

Ανατριχιαστικές περιγραφές
Η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία που δέχτηκε και ανέφερε πως ήδη από τον πρώτο χρόνο του γάμου τους την χτυπούσε.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ, ήμουν έγκυος. Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά ενώ ήταν γυμνός και το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα και φαινόταν να έχει ερωτική διάθεση. Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή και ήθελε να της βάζει μόνο αυτός κρέμα. Της έπινε το γάλα και έβαζε τις χρησιμοποιημένες πάνες της στο πρόσωπό του. Ξάπλωνε γυμνός στον καναπέ και άφηνε τη μικρούλα πάνω του να τον περιεργάζεται».

«Με χτυπούσε όταν αντιδρούσα ακόμα και μπροστά στο παιδί. Χωρίσαμε και όσο εκείνος έπαιρνε το παιδί παρατήρησα ότι δεν τρεφόταν καλά και έκανε εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ότι κάποιες φορές την χτυπούσε και της φώναζε. Έμαθα ότι το καλοκαίρι σε μια αυλή ταβέρνας έγδυσε το παιδί και το έπλυνε με λάστιχο. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται γυμνός στο πεζοδρόμιο και το παιδί στα χέρια. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη».

«Όντως, εδώ και χρόνια έχει μία ιδιαίτερη συμπεριφορά», είπε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην συνεργάτης του 47χρονου, αναφέροντας πως ο κατηγορούμενος ήταν «ιδιαίτερος» και περίεργος και είχε τύχει στο παρελθόν να κυκλοφορεί στο χωριό με το εσώρουχό του.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο
Το Live News αποκαλύπτει νέο βίντεο ντοκουμέντο, που απεικονίζει τον 47χρονο μαζί με την κόρη του στον παιδότοπο λίγο πριν πριν κατηγορηθεί για ασέλγεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook