Πανικός προκλήθηκε στον Πειραιά, από ισχυρή έκρηξη σε χώρο στάθμευσης, δίπλα σε βενζινάδικο.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε χώρο στάθμευσης δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων συγκλόνισε τα ξημερώματα τον Πειραιά, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια.

Η έκρηξη σημειώθηκε επί της Οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους γύρω δρόμους.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και σε κτίρια σε ακτίνα περίπου 20 μέτρων, καθώς έχουν εκτοξευτεί θραύσματα και κομμάτια από τσιμέντο.

Την ώρα της έκρηξης το πρατήριο καυσίμων ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και την Κατεχάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έκρηξη βόμβας στον Πειραιά: Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το κίνητρο
Η έκρηξη φαίνεται πως ήταν «προειδοποιητική» σύμφωνα με τις Αρχές. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ εγκληματικών οργανώσεων σε ένα πόλεμο συμφερόντων των ανθρώπων του υποκόσμου.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο σημείο δίπλα από το βενζινάδικο επιλέχτηκε για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού, καθώς είναι «τυφλό», αφού δεν υπάρχουν κάμερες, που θα κατέγραφαν τις κινήσεις των βομβιστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook