Ο 35χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι μεταφέρθηκε κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Ο 35χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση και πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων αλλοδαπών έξω από καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 35χρονο αλλοδαπό, το βράδυ της Παρασκευής 8/3, στον Άγιο Παντελεήμονα, βλέπει το φώς της δημοσιότητας.

Το βίντεο κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει το ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα στις δύο ομάδες ανδρών που λίγα δευτερόλεπτα πριν βρισκόντουσαν στην πλατεία στην καφετέρια . Για  άγνωστο λόγο οι δύο ομάδες συνεπλάκησαν, ενώ κρατούσαν στα χέρια τους καδρόνια και σίδερα  όπως και το θύμα.

Οι περισσότεροι άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με κουκούλες επιτίθεται ο ένας τον άλλον.

Το θύμα διακρίνεται στο βίντεο να κρατάει ένα καδρόνι και την ώρα που περνάει μπροστά από την είσοδο της καφετέριας σωριάζεται στο πεζοδρόμιο.

Ο άντρας έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Όλοι σταματούν να τρέχουν να φύγουν .

Στο σημείο έφτασαν οι μηχανές του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές προσπάθησαν να σταθεροποιήσαν τον άτυχο άνδρα που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψε το αιματηρό περιστατικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook