«Έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν», μου είπε ο πατέρας μου γιατί στο καπέλο είναι γραμμένα τα στοιχεία του

Για την κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε χθες Κυριακή έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όταν κουκουλοφόροι με λοστούς κινήθηκαν απειλητικά προς τον Στέφανο Κασσελάκη και μπήκε μπροστά, μίλησε η στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η κόρη του.

Όπως είπε ο πατέρας της έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπό του .

Σύμφωνα με την κόρη του τραυματία αστυνομικού, ο πατέρας της δέχτηκε χτυπήματα από παιδιά. Επισήμανε επίσης πως έξω από τον κινηματογράφο ήταν μόλις πέντε αστυνομικοί καθώς οι υπόλοιποι ήταν διασκορπισμένοι λόγω των αθλητικών αγώνων που βρισκόντουσαν σε εξέλιξη.

«Ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών.Στείλανε απροστάτευτους πέντε αστυνομικούς για το θεαθήναι» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του.

Παράλληλα, το πρώτο πράγμα που της είπε ο πατέρας της, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ήταν «Ειρήνη έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν». «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του» επισήμανε η κόρη του μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«34 χρόνια υπηρετεί στην ΕΛΑΣ είναι 59 ετών και σε 5 μήνες περιμένει να βγει στη σύνταξη. Αν εκείνη την ώρα ο πατέρας μου δεν ήταν ψύχραιμος και οι απέναντι δεν σταματούσαν, θα λέγαμε ότι κρίμα τον άνθρωπο έκανε τη δουλειά του;» αναρωτήθηκε η ίδια.

«Ο άνθρωπος διακινδυνεύει για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο. Έχει κινδυνεύσει και άλλες φορές αλλά λόγω της ιδιοσυγκρασίας του έχει παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα» κατέληξε η κόρη του αστυνομικού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook