Επιδεινώνεται ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο MEGA.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός θα είναι άστατος στα Επτάνησα και τις κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, στη δυτική Πελοπόννησο, στα κεντρικά και τα δυτικά της Στερεάς Ελλάδας, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν μπόρες, βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Αττική και την ανατολική Πελοπόννησο.

Στην Αττική θα επικρατήσουν νεφώσεις, αλλά και διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός των επόμενων ημερών
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά άστατος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ κατά την διάρκεια της υπόλοιπης μέρα ο καιρός θα γίνει άστατος και στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα.

Την Πέμπτη, κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα και στις περιοχές του Αιγαίου αναμένονται και πάλι τοπικές βροχές ασθενούς και μέτριας έντασης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook