Από τη Χιστίνα Ρήγου του MEGA!

Ασθενούς έως μέτριας έντασης βροχές αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου.
Ειδικότερα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα μέχρι και την Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο, θα βρέχει κατά διαστήματα και μετά το μεσημέρι, τα όποια φαινόμενα θα σταματήσουν.

Στο Αιγαίο περιμένουμε ακόμα πιο εξασθενημένες διάσπαρτες βροχές από βορρά προς νότο, θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής χώρας. Μέχρι το βράδυ φαίνεται να περιορίζονται στην Κρήτη, όπου θα δυναμώσουν λίγο σε ένταση.

Λίγα χιόνια θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους, σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και νότιας χώρας.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 στα δυτικά, 10-14 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, 10-14 στο Αιγαίο, τοπικά 15 βαθμούς Κελσίου σε Ρόδο και Καστελόριζο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο δυνατός βοριάς μέχρι 7 τοπικά και 8 μποφόρ.

Στην Αττική ,πιθανότητα να βρέξει λίγο τοπικά υπάρχει στα βόρεια και ανατολικά μέχρι το μεσημέρι, με μεγάλα διαστήματα με ήλιο στο κέντρο της Αθήνας.Η θερμοκρασία από 7-12 , με βοριάδες 5-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι ίσως δώσουν σύντομες τοπικές βροχές στα ορεινά της Χαλκιδικής στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία από 4-13, βόρειοι οι άνεμοι στο Θερμαϊκό 3-4 μποφόρ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook