Βαρύ το κατηγορώ της εισαγγελέως για την μητέρα της 12χρονης που πρότεινε την ενοχή της για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας και μαστροπεία . Αντίθετα πρότεινε την απαλλαγή του του βασικού μέχρι τώρα κατηγορούμενου , Ηλία Μίχου , για τον βιασμό και την μαστροπία σε βάρος της ανήλικης

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο , πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θεωρώντας την υπεύθυνη για τη μαστροπεία της κόρης της αλλά και για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης.

Καταπέλτης  είναι η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου  για την μητέρα της 12χρονης, που πρότεινε την ενοχή της για μαστροπεία  με το σκπετικό ότι την πίεζε να εκδίδεται για να της φέρνει χρήματα. Αντίθετα η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορουμένου Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης. Την ενοχή για μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας για έναν εκ των βασικών επίσης κατηγορουμένων, γνωστό με το ψευδώνυμο “Μιχάλης”.

Eιδικότερα σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση η μητέρα της ανήλικης πρέπει να κριθεί ένοχη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, καθώς φέρεται να :

Έχει διανείμει υλικό της ανήλικης κόρης της σε συγκατηγορούμενους της και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας, με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Όπως επισήμανε η εισαγγελέας:
Το αδίκημα της μαστροπείας, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Επιπλέον, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχη η μητέρα της ανήλικης για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου.

Η αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται και για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους οι οποίοι είχαν μετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Απαλλαγή του Μίχου για βιασμό και μαστροπεία λόγω αμφιβολιών πρότεινε η εισαγγελέας
Ειδικότερα νωρίτερα η εισαγγελέας στην αγόρευση της ζήτησε να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος για το βιασμό της ανήλικης αλλά και για τη μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.


Αντίθετα ζήτησε την ενοχή του 55χρονου επιχειρηματία που διατηρούσε σούπερ μάρκετ στον Κολωνό : Για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.


Την ενοχή του  “Μιχάλη” για μαστροπεία ζήτησε η εισαγγελέας 
Σχετικά με τον έτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλη», η εισαγγελική λειτουργός φέρεται να ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Αντίθετα για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Ένοχοι οι 22 από τους 23 “πελάτες” της ανήλικης
Την ενοχή για 22 από τους 23 αποκαλούμενους «πελάτες» στα ραντεβού της φρίκης της 12χρονης από τον Κολωνό, ζήτησε η εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Κατά την εισαγγελική κρίση, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 22 κατηγορούμενοι πρέπει να κριθούν ένοχοι για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Για έναν κατηγορούμενο, πακιστανικής καταγωγής, η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με αγορεύσεις  των συνηγόρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook