Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σταδιακά και όπου είναι απαραίτητο, ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών

Στο κέντρο της Αθήνας διαδηλώνουν πάνω από 1.00 άτομα ενώ έχει κλείσει η Πανεπιστημίου, καθώς είναι σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο – διαμαρτυρία στη λειτουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Κινητοποιήσεις για την Παιδεία πραγματοποιούνται και σήμερα σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, με τους φοιτητές να διεκδικούν δημόσιες και δωρεάν σπουδές και να αντιτίθενται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ο αγώνας για σύγχρονες, ποιοτικές αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές συνεχίζεται, τονίζει σε ανακοίνωσή του, το συντονιστικό των φοιτητικών συλλόγων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, η Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμόσει κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook