Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν ένα πεντασέλιδο σημείωμα στο οποίο ο 50χρονος εξηγεί τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή του. Μπαίνει τέλος στο σενάριο περί άγριας δολοφονίας

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών το πρωί στην περιοχή Φρόντζου στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για έναν 50χρονο δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Δωδώνης που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ έγινε γνωστό ότι και πριν δύο χρόνια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, φέρεται ότι ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε αυτοκτονία.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής παρότι οι πρώτες αναφορές από αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια και μάλιστα άγρια.

Στις τσέπες του 50χρονου βρέθηκαν σημειώματα με τα οποία εξηγούσε ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του και περιέγραφε με λεπτομέρειες πώς θα το έπραττε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αυτοψία, έδεσε στο χέρι του το ένα άκρο από χειροπέδες και στο άλλο το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο έκοψε ο ίδιος το νήμα της ζωής του, εξετάζεται το σενάριο να έβαλε τις σακούλες σκουπιδιών στα πόδια και το κεφάλι του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στο σημείωμα πέντε σελίδων που άφησε πίσω του ο άνδρας που αυτοκτόνησε έδινε μεταξύ άλλων οδηγίες στους αστυνομικούς για το πώς θα χειριστούν το όπλο του για να μην χτυπήσουν καθώς ήταν οπλισμένο.

Το χρονικό
Η σορός του 50χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής από έναν άνδρα που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Το κεφάλι του άνδρα και τα πόδια ήταν τυλιγμένα με μαύρη σακούλια σκουπιδιών, ενώ στο χέρι του υπήρχε ένα πιστόλι. Στο σημείο βρέθηκαν και χειροπέδες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook