Συναγερμός σε σχολείο στην Κυψέλη από αιματηρό περιστατικό, καθώς ένας εξωσχολικός 19 ετών από την Γεωργία εισέβαλε το πρωί σε σχολείο με ένα μαχαίρι. Ο 19χρονος είναι αδελφός μαθητή του συγκεκριμένου σχολείου

Πρωτοφανές περιστατικό βίας συνέβη στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη, όταν ένας 19χρονος από την Γεωργία, αδερφός μαθητή μπήκε στο σχολείο και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή που προσπάθησε να τον σταματήσει.


Το περισταστικό συνέβη λίγο μετά τις 8:30 όταν ένας 19χρονος επιτέθηκε με ένα σφυρί σε έναν 17χρονο και στη συνέχεια χτύπησε στην κοιλιά με μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου.


Οι καθηγητές κλείδωσαν τους μαθητές στις αίθουσες γιατί λόγους ασφαλείας. Αρκετοί έκλαιγαν, ενώ επικράτησε πανικός. Ο δράστης κρύφτηκε σε μια αίθουσα στο υπόγειο όπου τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επίθεσης αφορά στη διαμάχη που είχε ο αδελφός του δράστη με τον μαθητή από την Νιγηρία, που τραυμάτισε.

Ο μαθητής και ο διευθυντής δεν έχουν σοβαρά τραύματα αλλά για προληπτικούς λόγους και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο δράστης συνελήφθη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook