Η ανήλικη πήγε με την γιαγιά της στην Εισαγγελία και έκαναν μαζί την καταγγελία.

Απίστευτο τα όσα βίωνε η 12χρονη στο σπίτι της στην Χαλκίδα, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η 34χρονη μητέρα της μαζί με τον 38χρονο σύντροφο της έκαναν σεξ μπροστά  της και μάλιστα όπως υποστήριξε το παιδί, όχι μια φορά αλλά επανειλημμένα.

Η 12χρονη αρχικά δεν θέλησε να μιλήσει, ωστόσο αποκάλυψε τα όσα σοκαριστικά ζούσε στη γιαγιά της, η οποία έμεινε έκλπηκτη και επέμεινε να πάνε στην αστυνομία ..

Έτσι κι έγινε. Η γιαγιά με την εγγονή , που πλέον δεν άντεχε την όλη κατάσταση, πήγαν στην αστυνομία για να κάνουν καταγγελία. Η μικρή περιέγραψε στους αστυνομικούς απίστευτες ερωτικές σκηνές του ζευγαριού να διαδραματίζονται μπροστά της με εκείνους να είναι μόνοι τους στο σπίτι που έμεναν με την ανήλικη.

Η 12χρονη μετά την καταγγελία στο ΑΤ Χαλκίδας κατέθεσε τα όσα βίωνε παρουσία παιδοψυχολόγου.

Όπως είπε το κορίτσι όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες.
Η 12χρονη έμενε μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι του 38χρονου, όπου σύμφωνα με την καταγγελία γίνονταν οι εν λόγω πράξεις.

Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πλέον αναμένονται οι εξηγήσεις της 34χρονης και του 38χρονου, για όλα όσα τους κατηγορεί η ανήλικη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook