«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται»,είπε ο ο γιός του εκδότη της Απογευματινής Νίκου Μομφεράτου που δολοφονήθηκε απο την 17 Νοέμβρη.

Ο γιός του δολοφονημένου εκδότη, Γιώργος Μομφεράτος,  μίλησε στο Mega για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και συμπλήρωσε : «Με την ανακοίνωση μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό» .«Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μομφεράτος είπε ακόμα: «Οι οπαδοί του μάλλον δεν θέλουν από τον κ. Κουφοντίνα να ζήσει αλλά έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Εμείς δεν θέλουμε να πεθάνει αλλά νομίζω ότι το κίνημα θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας. «Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε πως ο «Λουκάς» της «17Ν» τους κάνει κακό όσο βρίσκεται εν ζωή.

Ο εκδότης της Απογευματινής ήταν ένα από τα 13 θύματα του Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς δολοφονήθηκε από τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη στις 21 Φεβρουαρίου του 1985 (Στην ίδια τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκε βαριά ο οδηγός του Παναγιώτης Ρουσσέτης ο οποίος πέθανε λίγες μέρες αργότερα).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook