Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά που έχασε τις δύο δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα τα των Τεμπών.

«Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ένοχης του για ακόμα μία φορά» αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δύο κόρες του στα Τέμπη.

Η πρόσκληση του Νίκου Πλακιά έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Κώστα Αχ. Καραμανλή στον ΣΚΑΙ που ανέφερε ερωτηθείς σχετικά, ότι δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί οποιαδήποτε στιγμή με οποιονδήποτε συγγενή νεκρού των Τεμπών.

«Τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:00 στην περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει» αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς και προσθέτει:

«Εκεί εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του. Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ένοχης του για ακόμα μία φορά».

«Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα σας

Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας, εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας» καταλήγει με νόημα ο Νίκος Πλακιάς.

Η ανάρτησή του:
«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγή απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ήμερα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:00 στην περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ένοχης του για ακόμα μία φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα σας

ΥΓ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας, εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook