Ευτυχώς το παιδάκι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο .

Τροχαίο σοκ το μεσημέρι στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού κοντά στο Ωνάσειο.

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, έχει αναπτύξει ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα. Μέσα σε δευτερόλεπτα οδηγός που κινείται δίπλα του επιταχύνει και επιχειρεί να μπει στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούονται με σφοδρότητα με το προπορευόμενο καταλήγει πάνω στα κιγκλιδώματα.
Ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Βγαίνουν καπνοί και οι αερόσακοι ανοίγουν. Στη μέση του δρόμου έχουν πεταχτεί εξαρτήματα από τα δύο αμάξια που έχουν γίνει σμπαράλια.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων σταματούν για να βοηθήσουν.

Από καθαρή τύχη, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει καρφωθεί στη διαχωριστική νησίδα βγαίνει χωρίς να έχει τραυματιστεί.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ κατάλαβα ότι την ‘’έφαγα’’ από την αριστερή πλευρά. Από το σπρώξιμο που μου έκανε, άλλαξα λωρίδα και πήγα απέναντι. Λέω σκοτώθηκα και βγήκα χωρίς γρατζουνιά», είπε μιλώντας στο MEGA ο οδηγός.

Στο μαύρο αυτοκίνητο επέβαινε μία οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, τριών και δέκα ετών. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, το μικρότερο παιδί και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου ‘’πώς πάει αυτός’’. Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», λέει ο πατέρας και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Για αρκετή ώρα πυροσβέστες προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα σπασμένα κιγκλιδώματα.

Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο με γερανό ενώ οι δύο οδηγοί έδωσαν κατάθεση στα στελέχη της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του τροχαίου. Όλοι φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook