Ο οφθαλμίατρος επένδυε «μαύρα» εισοδήματα σε πολυτελή ρολόγια Rolex!Είχε αγοράσει 23 πανάκριβα ρολόγια!

Από την Οικονομική Αστυνομία εντοπίστηκε οφθαλμίατρος από τα Γιαννιτσά που απέκρυπτε φορολογητέα ύλη μέσω της αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός, αξίας 161,300 ευρώ.
Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος διερευνήθηκε υπόθεση μη έκδοσης αποδείξεων και απόκρυψης φορολογητέας ύλης μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός από οφθαλμίατρο σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Η παράνομη δράση του συλλέκτη ακριβών ρολογιών , οφθαλμιάτρου, μπήκε στο στόχαστρο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για «μη έκδοση αποδείξεων και απόκρυψη φορολογητέας ύλης μέσω αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός».

Οι αστυνομικοί, αφού έκριναν την πληροφορία ως αξιόπιστη, έπιασαν αμέσως δουλειά και διενήργησαν έλεγχο στον οφθαλμίατρο και στο ιατρείο του στα Γιαννιτσά Πέλλας για να βγάλουν λαβράκι…

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο ανωτέρω κατά τα έτη 2019 έως 2024 είχε προβεί στην απόκτηση -23- ρολογιών χειρός, συνολικής αξίας -161.300- ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

Για τις παραβάσεις που προέκυψαν θα ενημερωθεί η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook