Η περιοχή έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων είναι γεμάτη με αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται γιατί δεν απετράπη η δολοφονία της 28χρονη Κυριακή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου χθες το βράδυ σημειώθηκε ακόμη μία γυναικοκτονία -η πέμπτη από τις αρχές του χρόνου- πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.


Οι συγκεντρωμένοι φορούν λευκές μάσκες και κρατούν πανό διαμαρτυρόμενοι γιατί οι αστυνομικοί δεν αντέδρασαν στις εκκλήσεις της 28χρονης ότι φοβάται τον πρώην σύντροφο της.

Η περιοχή έξω από το Α.Τ. είναι γεμάτη με αστυνομικές δυνάμεις, με διπλό φραγμό από διμοιρίες των ΥΜΕΤ και οι διαδηλωτές ζητούν να αποχωρήσουν από τον χώρο φωνάζοντας ότι «χτες που τις χρειαζόμασταν δεν ήταν εδώ».

Την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα
Θύμα άγριας δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) η 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους. Η επίθεση με μαχαίρι από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έγινε σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε πάει η κοπέλα για να τον καταγγείλει ότι την ενοχλούσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook