Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκαν» ακόμη 4 αστυνομικοί από το Α.Τ μετά τον διοικητή και τον τηλεφωνητή του «100»
Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν μέσα από σειρά λαθών και παραλείψεων
Οι σαρωτικές αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, συνεχίζονται και εκτός από τον Διοικητή, απομακρύνθηκαν ακόμη 4 άτομα μετά την γυναικοκτονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφο της λίγα μέτρα το φυλάκιο την περασμένη Δευτέρα (01/04/2024) .
Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν, μετά τον Διοικητή, συνολικά 4 ακόμη αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και συγκεκριμένα η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος. Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει πως «το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες (02/04/2024), από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.
Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.
Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.
Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».
Όσο για τον αστυνομικό από την Άμεση Δράση. που είπε στην 28χρονη ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί , την ώρα που η γυναίκα του ζητούσε βοήθεια λίγο πριν δολοφονηθεί, υποστήριξε ότι το είπε «εν τη ρύμη του λόγου».
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός από την Άμεση Δράση που ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία την ώρα της δολοφονίας της 28χρονης υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος, τονίζοντας ότι την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την 28χρονη δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Μόσχα δέχτηκε τη μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση από την έναρξη του πολέμου στη Ρωσία – Στις φλόγες διυλιστήριο – Η στιγμή που καπάκι δεξαμενής εκτοξεύεται στον αέρα – Βίντεο
- Axios: Έξαλλος ο Νετανιάχου με την συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν – Πως σχεδιάζει να αντιδράσει ο Ισραηλινός πρόεδρος
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Πριν από δέκα χρόνια κανείς δεν έλεγε καλά λόγια για την Ελλάδα, σήμερα η χώρα είναι πρότυπο στον κοινωνικό διάλογο
- Πειραιάς: 77χρονος πήρε στο κυνήγι με μια … τρίαινα δύο αδέλφια μετά από λογομαχία για μια θέση πάρκινγκ! (βίντεο)
- Υπ.Πολιτισμού: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα συμπληρώθηκε μετά από 220 χρόνια – Εικόνες
- Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα τους καθαρίσει όλους στον ΣΥΡΙΖΑ σαν αυγά, ο Ανδρουλάκης έχει τελειώσει, πολύ αργά για δάκρυα για την Διαμαντοπούλου (βίντεο)
- Mad VMA : Η εντυπωσιακή «πειρατίνα» Κατερίνα Λιόλιου , το φιλί στον σύντροφο της και η συγκίνηση για το βραβείο – Βίντεο
- Το βίντεο Μητσοτάκη για το PosoKanei: H αγορά γνωρίζει πλέον ότι οι τιμές συγκρίνονται καθημερινά και πιέζεται να γίνει πιο ανταγωνιστική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook