Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν μέσα από σειρά λαθών και παραλείψεων

Οι σαρωτικές αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, συνεχίζονται και εκτός από τον Διοικητή, απομακρύνθηκαν ακόμη 4 άτομα μετά την γυναικοκτονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφο της λίγα μέτρα το φυλάκιο την περασμένη Δευτέρα (01/04/2024) .

Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν, μετά τον Διοικητή, συνολικά 4 ακόμη αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και συγκεκριμένα η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος. Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε ανακοινώσει πως «το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες (02/04/2024), από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν».

Όσο για τον αστυνομικό από την Άμεση Δράση. που είπε στην 28χρονη ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί , την ώρα που η γυναίκα του ζητούσε βοήθεια λίγο πριν δολοφονηθεί, υποστήριξε ότι το είπε «εν τη ρύμη του λόγου».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός από την Άμεση Δράση που ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία την ώρα της δολοφονίας της 28χρονης υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε την ώρα του τηλεφωνήματος, τονίζοντας ότι την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την 28χρονη δεν αισθάνθηκε πως το θύμα βρισκόταν σε κίνδυνο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook