Θα κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης. Επικαλέστηκε χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και πολλαπλές νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

«Δε θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα πρώτα και μόνα λόγια του 39χρονου φονιά των Αγίων Αναργύρων, στην ανακρίτρια.

Η απολογία του διήρκησε ελάχιστα λεπτά της ώρας. Ωστόσο, παρέδωσε στην ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα. Αμέσως μετά πήρε το δρόμο για τις φυλακές και συγκεκριμένα για το ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί προσωρινά. Στα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που φώναζε συνθήματα εναντίον του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως έγινε γνωστό ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα.
Βασικό επιχείρημά του ήταν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον ανέφερε ότι τουλάχιστον τα επτά τελευταία χρόνια έχει εγκλειστεί αρκετές φορές σε ψυχιατρείο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Λύτρας: «Ζητήσαμε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη»
Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του 39χρονου, μιλώντας στις κάμερες παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να πεις στην οικογένεια της Κυριακής. Η Κυριακή έκανε το αυτονόητο να πάει στην αστυνομία να ζητήσει βοήθεια και προστασία. Δυστυχώς είχαμε το αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζετε».
«Από την πλευρά του κατηγορούμενου ήταν να ζητήσουμε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook