Γ. Τοπαλούδης: Είχαν διώξει και την Ελένη μας από Α.Τ. όταν είχε καταγγείλει βιασμό, ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της
Ο χαροκαμένος πατέρας της Ελένης αναφέρθηκε στην αδιαφορία και ανευθυνότητα από τους αστυνομικούς που είχε αντιμετωπίσει η κόρη του, τον Νοέμβιο 2017
«Δυστυχώς δεν θα είναι και το τελευταίο θύμα η Κυριακή και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, ακόμα πιο φρικιαστική ενδεχομένως» εκτίμησε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος έχει πονέσει και πονά ακόμα για τη δολοφονία της κόρης του Ελένης.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αδιαφορία και στην ανευθυνότητα από τους αστυνομικούς που είχε αντιμετωπίσει η κόρη του τον Νοέμβιο 2017 ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της, όταν είχε καταγγείλει τον βιασμό της.
«Είχε γίνει βιασμός της Ελένης μας και πήγε το κορίτσι μας, μετά από μερικές μέρες, βρήκε το σθένος, 20 χρόνων να πάει στο αστυνομικό τμήμα με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της για να καταγγείλει το συμβάν, γιατί υπήρχε και ένα βίντεο.
Ο αστυνομικός που ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα είπαν στο κορίτσι μας «πήγαινε να βρεις το βίντεο, πήγαινε να βρεις τα αποδεικτικά στοιχεία και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία και τη μήνυση» είπε.
Και αναρωτιέται «Εάν ήταν το δικό τους το παιδί έτσι θα το έδιωχναν;».
Και προσθέτει: «Το ακόμη χειρότερο ότι μετά από το περιστατικό του βιασμού του παιδιού μας, όταν έγινε η δολοφονία στην ανακρίτρια της Ρόδου, αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι αστυνομικοί, πήγαν αυτοβούλως, χωρίς να τους καλέσει κανένας, να δώσουν κατάθεση για το περσινό συμβάν. Είχαν δηλαδή τη φωλιά τους λερωμένη και η ανακρίτρια έδωσε εντολή και επιλήφθηκε του περιστατικού του περσινού τότε του 2017, το τμήμα των Αδιάφθορων. Το τμήμα αυτό των Εσωτερικών Υποθέσεων. Εγώ θα το ονομάσω διαφορετικά. Το τμήμα της κολυμβήθρας του Σιλωάμ που πήγε και τους έβγαλε λευκές περιστερές».
«Εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και σε αυτό το συμβάν με την Κυριακή, που να συλλυπηθώ τους γονείς και να τους ευχηθώ τεράστια και πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για τον Γολγοθά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, για τον ισόβιο ψυχικό τους θάνατο» τονίζει.
Και επισημαίνει «θέλουμε μια αστυνομία που να προστατεύει πραγματικά τον πολίτη και να είναι δίπλα μας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ρία Ελληνίδου: Οι φωτογραφίες με κίτρινο μπικίνι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
- Οι Ισπανοί κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι στη Γαλλία και πέρασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- «Για Λέγε»: Δείτε το Video Clip της Johanna στο απόλυτο dance ethnic hit του καλοκαιριού!
- O 3χρονος αδελφός του Γιαμάλ έχει γίνει ο σταρ του Μουντιάλ – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Ο ξέφρενος χορός με Κωνσταντίνο Αργυρό στην Πάρο – Βίντεο
- Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της
- Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο 42χρονοι κατηγορούμενοι για τη φονική εμπρηστική επίθεση – Αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες
- Βρετανία: Η 46χρονη που κατηγορείται για τη Marfin, έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα – Εντός 10 ημερών η επιστροφή της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook