Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους

Την σοκαριστική και άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας νεαρός άνδρας από ομάδα κουκουλοφόρων στην πλατεία Αριστοτέλους κατέγραψε περαστικός με το κινητό του τηλέφωνο.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής, απέναντι από το «Ολύμπιον». Ανήλικοι πλησίασαν τον νεαρό και μάλιστα ένας εξ αυτών του φώναξε: «εδώ είναι κέντρο ρε». Αμέσως μετά, κάποια από τα μέλη της παρέας τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το «Ρεπορτάζ Δρόμου».

Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν, όμως εκείνοι συνέχιζαν το βίαιο έργο τους. Στο σημείο έφτασαν έπειτα από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως το θύμα δεν επιθυμούσε να καταγγείλει το περιστατικό, ούτε να κάνει μήνυση.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μια ομάδα δέκα ατόμων από 15 έως 17 ετών. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους, κάνοντας λόγο για συνθήκες που παραπέμπουν σε «γκέτο», όπως αναφέρει το parallaxi.mag.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook