Ο Στάθης Λιβαθινός ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του, λέγοντας πως δεν νιώθει καμία πικρία..

Ο Στάθης Λιβαθινός υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου… Ο σκηνοθέτης υπήρξε ως τον Αύγουστο του 2019 και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Στάθης Λιβαθινός φέρεται να κατονομάζεται από φοιτητές ως ένας από τους καθηγητές που είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους. Τα παράπονα των σπουδαστών εκφράστηκαν στην ευρεία τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, παρουσία του συνόλου των σπουδαστών και των διδασκόντων.

Τι είχε δηλώσει χθες

«Δεν νιώθω καμία πικρία», λέει στην «Καθημερινή» ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός.

«Αύριο θα αποχαιρετήσω τα παιδιά», δήλωσε ο κ. Λιβαθινός, αλλά όπως επισημαίνει «δεν θα μπω σε διάλογο μαζί τους», αναφερόμενος στις αιτιάσεις που οδήγησαν στην αποχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εθνικό Θέατρο, η αιτία που οδήγησε τις δύο πλευρές στη ρήξη είναι καταγγελίες σπουδαστών της δραματικής σχολής για «αυταρχική συμπεριφορά, μειωτικά και ομοφοβικά σχόλια και διακρίσεις» από τον κ. Λιβαθινό, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook